donderdag 26 augustus 2010

Inspiratiepost #1 [ Kissable Lips ]


Je lippen zijn samen met je ogen de belangrijkste gebieden in je gezicht wat make-up betreft. Het is heel leuk om met verschillende kleuren en trucjes op je lippen te experimenteren. Bij licht haar zijn donkere lippen al snel too much en de donker harige kunnen beter voor warme, donkere kleuren gaan. Je kent ook vast wel de tip om niet teveel aandacht aan je ogen te schenken als je lippen heel opvallend zijn en andersom. Naast deze tips heb ik er nog een paar voor je, zodat je in de toekomst elke dag met prachtige 'long lasting' lippen rondloopt!

Heb je vaak last van lipstick op je tanden? Maak dan nadat je je lipstick hebt aangebracht een O van je mond. Doe je vinger in je mond en trek hem terug. De lipstick die op je vinger zit zou die dag misschien wel op je tanden beland zijn!

Blijft je lipstick niet lang zitten? Daar zijn een aantal trucjes voor. Je kunt lipliner gebruiken. (wel in dezelfde kleur als je lippenstift, of een transparante) Deze breng je aan op de rand van het met pigment gekleurde gebied op je lippen. De lipstick loopt hierdoor niet uit. Als je geen lipliner hebt, kun je ook een beetje concealer onder je lipstick doen. Zorg er wel voor dat je hiervoor een lipbalm op hebt gebracht, zodat je lippen niet droog worden. Nog een ander trucje is na je lipstick even 'bijten met je lippen' op een tissiue, en daarna de lipstick nog een keer aanbrengen. Je hebt ook speciale producten die ervoor zorgen dat je lipstick langer blijft zitten. Hier komt binnenkort een artikel over!

Heb je vragen over dit onderwerp? Stel ze in de comments!Q: Hoe maak jij je lippen meestal op?

4 opmerkingen:

  1. Yeeayy, ik kan comments plaatsen, dat lukte gister niet. Handige tips, wat een te gekke lippen. Die eerste lippen had ik een tijdje geleden ook op mij site :D Grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Glyonne Jaa klopt, ik kwam er gister achter en heb het gelijk veranderd. Anders moest je speciaal een account aanmaken en dat vond ik een beetje onnodig. Dankje voor je reactie! ♥

    BeantwoordenVerwijderen