zondag 29 augustus 2010

Review: PUPA Lipcote

In dit artikel vertelde ik je al over de vele trucjes die er zijn om je lippenstift zo long lasting mogelijk te maken. Naast al deze trucjes heb je hier ook speciale producten voor. Maar werkt zo'n product nou echt veel beter dan bijvoorbeeld wat concealer onder je lippenstift? Ik ga voor jou de award winnende Lipcote uittesten.
'Lipcote. Dé transparante Sealer voor Lipstick'.
'' Stops lipstick marking, staining and feathering, the secret of kissable lips. ''

De lipcote bestaat uit 70% alcohol, wat je jammergenoeg heel goed ruikt én proeft. Als je de lipcote over je lipstick aanbrengt krijg je voor een korte tijd een ontzettend brandend gevoel op je lippen. Alsof er allemaal kleine naaldjes in je lippen steken. Als het zover is dat het is opgedroogd (na 5-10 minuten) mag je weer eten en drinken.

PUPA Diva's Rouge Lipstick in '21 Soft Pink'
Met deze lipstick heb ik uitgeprobeerd hoelang hij bleef zitten zonder en met de lipcote. Zonder de lipcote bleef hij iets minder dan 2 uur zitten. Ik heb in die twee uur 2 tot 3 glazen gedronken en niks gegeten. Met de lipcote bleef hij ruim 3 uur zitten en heb ik ondertussen 2 glazen gedronken én avondeten gegeten. Ik ben over het algemeen enthousiast over de Lipcote. Ga je een avondje uit en wil je er zeker van zijn dat je lipstick de hele avond blijft zitten, dan is dit zeker een aanrader!

Klik hier om naar de officiele site van Lipcote te gaan.

Q: Zou jij het overwegen deze lipcote te kopen?

1 opmerking:

  1. Dat lijkt mij een fijn product. JAmmer van dat Alcohol, je zou er maar net alergisch voor zijn (ik niet,maar andere mensen misschien wel)Ik heb een tutorial gezien van Linda van Beautytreat, die gebruikte ook deze lipcote voor een mooie rode glitter lippen tutorial. Love it! :D

    BeantwoordenVerwijderen