woensdag 25 augustus 2010

SHOPLOG BREDA 25O81O

Vorige week was ik met vakantie in Brabant. Natuurlijk mocht een dagje Breda niet ontbreken. Naast dat ik Guido Weijers (die caberatier!) heb gezien, heb ik wat leuke spullen gekocht. Vantevoren wist ik niet wat ik van Breda moest verwachten. Zijn er wel leuke winkels? dacht ik. Ja, die zijn er! O.a. de Beijenkorf, de Sabon, The Body Shop, een V&D mét Sephora en naast de vele beauty winkels veel leuke kledingwinkels.
In ieder winkelstraatje heb je minstens een paar leuke beauty& fashion winkels.
Sephora! ♥ Er stonden enorme bakken met 50 tot 70% korting waar ik een lipgloss van Sephora en een L'oréal oogschaduw uit heb weten te vissen. De lipgloss was afgeprijst van €15.50 naar €4.65 en de oogschaduw van €10.50 naar €5.25. De testertjes die ernaast liggen heb ik erbij gekregen.
De Sephora is zó mooi en groot. Ik kon het echt niet laten foto's te maken.


In de volgende winkel heb ik geen foto's gemaakt, maar wel iets gekocht: de Sabon. Sabon is een heerlijke winkel als je van lichaamsverzorgingsproducten en badspullen houdt. Je hebt er fijne scrubs, bodylotions, zepen en alles voor in bad en onder de douche. Ik heb een zeepje gekocht in 'Apple Cinnamon Mint' en mijn moeder heeft een scrub gekocht. Hier komen allebei uitgebreide reviews van.
De linker is de Apple Cinnamon Mint zeep en de rechter is een sample die ik erbij kreeg.
Aan kleren heb ik niet zoveel geshopt. Alleen dit topje. €15 bij de Ladies Outlet. (:
I ♥ die zwarte bodywarmer van O'Neill. Als hij niet €169.95 (!!) had gekost, had ik hem gekocht.

Dat was het! Shoppen in Breda is een aanrader voor beauty & fashion liefhebbers!

Q: Wat is jouw favoriete shopstad?

3 opmerkingen:

  1. hele leuke shoplogg! wat een mooie grote Sehpora zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingentjes heb jij gekocht!! Die OPI rek <3 Jammer dat die nagellakjes 13 (!!) euro kosten. Dan ga ik maar voor China Glaze :D Iets goedkoper.

    BeantwoordenVerwijderen