maandag 30 augustus 2010

MY PALETTES

Mijn favoriete items uit mijn make-up collectie zijn mijn paletten. Ze zijn kwalitatief super goed en je kunt er alle kanten mee op. Ze zijn perfect om mee te experimenteren en heel veel looks mee te maken. Ik heb er op dit moment 2, maar ik wil meer.
88 Shimmer Palette
De afmetingen van dit palet zijn 22.5 bij 16 centimeter. De pannetjes zijn best klein, maar toch doe je er heel lang mee. De kleuren zijn zó mooi! Er zitten maar een paar kleuren in die ik nooit gebruik. Wil je nóg meer pigment creeëren? Maak je oogschaduw kwastje dan een beetje nat. Het pakt hierdoor beter de kleur op waardoor de kleur op je oog nog mooier uit komt.
Random swatches.
28 Blush Palette
De kleuren van dit palet zijn super gepigmenteerd. Aan de ene kant positief, aan de andere kant negatief. Je moet namelijk heel voorzichtig doen met het aanbrengen van een kleur, het is snel too much. De kleuren met de witte hartjes erin zijn mijn favoriete kleuren uit het palet.

Q: Welk palet staat op jouw verlanglijstje?

3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat is het blush palette mooi! :D Ik denk dat ik die op mijn verlang lijst zet. Mag momenteel alleen niets op het internet kopen. :S

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw hele mooie kleurtjes! Ik heb zelf de 88 warm palette :)

    BeantwoordenVerwijderen