dinsdag 31 augustus 2010

Wishlist TBB

Hmm.. alleen al als ik er naar kijk krijg ik zin om me helemaal vol te proppen met ongezonde dingen. Naast dat alles eruit ziet om op te eten, wordt alles veelbelovend beschreven met de lekkerste geuren. Je huid wordt er zacht van én je komt er geen gram van aan. Waar heb ik het over? Over de handgemaakte producten van The Beauty Bakery!

Ik vind het niet alleen leuk om er naar te kijken, maar ook om zo nu en dan iets op mijn wishlist te zetten. Vooral van deze webshop omdat alles er zo leuk uitziet. Het enige nadeel is dat je gewoon niet weet wat je op je wishlist moet zetten. Alles ziet er zo mooi uit en wordt zo leuk beschreven! Maar toch zijn er een aantal dingen die ik toch wel het allerliefste in mijn badkamer zou willen hebben staan.

Cupcake Soap '5th Avenue' €4.95
Awh, deze ziet er zo schattig uit! (: De geur wordt beschreven als chocola en amandel. Hmm!
Cupcake Skin Creamer 'Pink Rosebud' €3.50
Vooral het vochtinbrengende laagje wat dit schattige cupcakeje achterlaat op je huid nadat je ermee in je bad hebt gezeten lijkt me heerlijk. Hoef je erna geen bodylotion meer op te smeren.
Skinloving Bath Muffin 'Magic Musk' 130g €3.50
In deze bath muffin zit extra veel sheabutter. I ♥ sheabutter dus deze lijkt me ook heel fijn.
Soap Dish Woody Jungle €3.50
Door de groeven in het midden van dit zeepbakje, kan het water makkelijk weglopen zodat je zeep niet in een plasje water blijft liggen. Blijft-ie extra lang mooi!
 Q: Wat staat er op jou verlanglijstje?

3 opmerkingen:

  1. Zou het bijna op eten haha! Maar die foto is niet van mij hoor maar zoiets probeer ik na te maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje, daar word ik hebberig van. *goh, waar kom ineens de trek vandaan om een cakeje te eten* :D Hihi, mooi producten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De cupcake soaps zijn echt lekker. Ik raad je Cookies & Cream aan ( http://www.thebeautybakery.nl/images/productimages/big/Tompoes.JPG ) Ik heb hem zelf,samen met veel andere producten van TBB en hij ruikt zooo lekker! Echt goddelijk! Naar caramel en toffees en slagroom en al dat andere zoetigheden... heelrijk!
    Zelf wil ik Rub me on your tush en enkele home scents.

    BeantwoordenVerwijderen