maandag 20 september 2010

Catrice 'Expect The Unexpected' Lipstick

Op deze foto zie je links de Catrice Lipstick waar ik heb in dit artikeltje over ga hebben. De bronzer zal in het aankomende artikel samen met de lipgloss van dezelfde Limited Edition naar voren komen! (:

Normaal koop ik niet zo snel hele felle of donkere kleuren voor op mijn lippen, maar toen ik deze Catrice lipstick in 'C02 Crispy Crimson' zag liggen kon ik hem écht niet laten liggen. Dit is dé perfecte vampy kleur waar ik al een tijdje naar op zoek was. Hij kostte €3.49 en ik heb hem gekocht in de Trekpleister (in onze Kruidvat is deze collectie nog steeds niet verkrijgbaar..)

Zo kun je de kleur nog iets duidelijker zien. De textuur van deze lipstick is ge-wel-dig. Hij is ontzettend creamy en heel hydraterend. Hij droogt je lippen dus absoluut niet uit en blijft een lange tijd zitten. Als je de kleur te heftig vindt kun je ook je vinger er zachtjes overheen wrijven en de kleur op je lippen deppen, zo krijg je een mooie lichtrode glans over je lippen. Ik ben super tevreden over deze lipstick en moet toegeven dat ik hem 's avonds best vaak gebruik.

Nu we het toch over lipsticks hebben, hoe ziet jouw lipstick er uit na hem al heel wat keren gebruikt te hebben? Dit zegt namelijk heel veel over jouw persoonlijkheid, kijk maar!

Die van mij heeft altijd de vorm die je links onder op het plaatje kunt zien. Eigenlijk moet ik eerlijk zeggen dat alles wat eronder staat klopt! Vooral dat 'Falls in Love easily' klopt helemaal :'D

Q: Heb jij al iets van deze Limited Edition? En klopt het een beetje wat er over jouw persoonlijkheid wordt gezegd in het plaatje?

4 opmerkingen:

 1. Fijne lipstick, ik heb 1 kleurtje lichter de CO1. Weet ff niet hoe hij heet! :) Die is ook erg mooi! En die lipstick plaatjes, mijne is links bovenin, en klopt ook helemaal! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey!
  Sorry voor deze über-late reactie :O
  Ik ben Suuzsje van Riverflowsinyou. Ik ben daarmee gestopt, maar ik had opeens weer zin om een nieuwe blog te hebben. Niet omdat het zo mooi is, maar gewoon om te schrijven.
  Dus nu heb ik een simpele blog waar al mijn 'levensverhalen' op komen te staan.
  Ik ga je nu bij m'n links zetten, doe jij dat ook dan?

  Liefs, Suuzsje
  Mijn nieuwe blog: http://thestoryofmylife.blogsnel.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lipstick! Hahah die plaatjes zijn grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen