donderdag 2 september 2010

Inspiratiepost #2 [ Gorgeous nails ]

Iedereen wil mooie, verzorgde nagels. Geen afgekloven, gele nagels in ieder geval! Hier kun je al voor zorgen door je nagels gewoon goed bij te houden door ze zo nu en dan te knippen en vijlen. Maar, je kunt véél meer met je nagels dan dat. Je kunt er als het ware kleine kunstwerkjes op maken, wat - naast dat het er ontzettend mooi uitziet - heel leuk is om te doen! Je hebt allerlei imageplates van Konad bij elkaar verzameld, mooie nagellak kleurtjes, diamantjes voor op je nagels, nagelstickertjes, nepnagels en ga zo maar door. Je bent helemaal klaar om je nagels prachtig te maken. Maaar.. één ding heb je niet, en dat is eigenlijk wel het allerbelangrijkste: inspiratie. En laat dit artikel nou net heel behulpzaam zijn als je op zoek bent naar inspiratie!
Q: Wat doe jij meestal met je nagels zodat ze er verzorgd uit zien?

4 opmerkingen:

 1. Zitten enorm gave tussen, ook maar eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke ideetjes voor nagellakcreaties! :D Kan soms erg handig zijn voor als je geen idee hebt wat je op je nagels wilt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik zelf geen nagellak,maar nail-art vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb sinds 2 weken ook Konad, daarvoor deed ik het gewoon met satéprikkertjes, ik heb een paar dingetjes op mijn blog staan, maar inspiratie vind ik altijd leuk om te bekijken!
  http://xsunkissed.blogspot.com en dan op Nails klikken, daar staan een paar van mijn dingen.

  BeantwoordenVerwijderen