donderdag 30 september 2010

HOT or NOT #2

Het spijt me dat ik een tijdje niets van mezelf heb laten horen, heb het erg druk met (o.a.) school.
Ik wil graag jouw mening horen! Vind jij onderstaande dingen hot or not?


Alle artiesten vallen op hun eigen manier op. Er is niks mis met opvallen, maar de manier waarop Ke$ha aandacht probeert te trekken vind ik niks. Ze lijkt ieder moment van de dag zwaar aangeschoten en ziet er op de rode loper over het algemeen onverzorgd uit naar mijn mening. Maar haar muziek en clips vind ik meestal wel weer leuk, er tussenin dus!

Tumblr_l76m21em7z1qa0xpuo1_500_large

Grote ringen, ik ben helemaal weg van ringen, hoe groter hoe beter. Ik draag bijna elke dag wel ringen en vind het altijd leuk om te zien hoe mensen verschillende ringen met elkaar combineren. HOTHOTHOT!(Bron) Spinnenpoten. Je weet wel, je mascara zó dik opbrengen dat je op tien meter afstand de wimpers van diegene nog duidelijk kunt zien. Ik kan er veel over zeggen, maar ik vind het in een woord gewoon verschrikkelijk. Not.

adidas vest, adidas vest zonder kraag, adidas vesten

Adidas vesten, zowel bij jongens als bij meisjes. Als ik heel eerlijk ben vind ik een Adidas vest vaak een beetje meeloperig overkomen 'Oh, 'iedereen' draagt het, dus draag ik het ook!' Het zijn opzich wel leuke vesten, maar ik weiger ze gewoon te dragen omdat er zóveel mensen mee lopen. Weer er tussenin dus!

Q: Ke$ha, grote ringen, spinnenpoten en Adidas vesten; HOT or NOT?

2 opmerkingen:

 1. Kesha is zeker weten HOT bij mij! Ik vind haar nummers geweldig. Qua gedrag interesseerd het mij niet zo. Net zoals Lady Gaga heeft ze gewoon haar eigen stijl en Lady Gaga vind ik ook helemaal geweldig ;)

  Grote ringen.. hmm.. ik draag soms ringen, maar dat zijn van die kleine. Dus voor mezelf zeg ik NOT, maar ik vind ze opzich wel mooi, dus dan is het HOT. Ertussenin dus ;)

  Spinnenpoten is zeker weten NOTNOTNOT! Ik vind het echt vies. Vandaag zag ik nog iemand ermee in de bus zitten, het zag er niet uit.

  Adidas vesten zeg ik NOT. Ik vind ze opzich wel leuk, maar geef mij maar gewone kleding, ipv sportief ;)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij is het Hot, Hot, Not, Not. Sterren, leuk! Ringen, niet mijn ding. Maar bij andere erg leuk! Spinnenpoten, hou niet van spinnen xD. Adidas, leuk maar te veel meeloperig. Meer iets voor tijdens gym! :)

  BeantwoordenVerwijderen