woensdag 1 september 2010

Review Catrice Kabuki

Al een tijdje zocht ik naar een mooie, zachte en fijne kabuki kwast. Maar de ene was te duur, de ander kreeg over het algemeen slechte reviews en geef toe: niet in iedere drogist of parfumerie zijn er kabuki kwasten te vinden voor een redelijke prijs. Daarom was ik heel blij toen ik laatst in de Trekpleister stond bij de 50% korting op alle make-up actie en deze kabuki kwast in het Catrice 'rek' zag liggen.


Normaal kost deze kwast €3.99, maar door de actie was hij nu maar €1.98 Om deze reden heb ik er twee meegenomen. Mocht er ooit eentje kwijt raken ofzo, heb ik altijd nog een back up. Ik was heel nieuwsgierig naar hoe deze kabuki werkte en of de haren niet na een paar keer gebruiken uit zouden vallen. Ook wist ik niet zeker hoe ik hem het beste kon gebruiken, maar daar ben ik al achter gekomen. Het is eigenlijk heel simpel!

Eerst doe ik wat poeder in een dekseltje. Op deze foto zie je de Catrice Illuminating Loose Powder in '010 Leight Beige'. De kwast pakt de poeder goed op. Tik het overtollige poeder eraf en breng het met draaiende bewegingen op gezicht (en hals) aan. Concentreer je vooral op de gedeeltes van je gezicht die in de loop van de dag wat vetter worden. Bij mij is dit de T-zone (voorhoofd, neus en kin). De kwast geef goede houvast en je kunt je make-up er heel precies mee aanbrengen. Tot nu toe is er nog maar één haartje uitgevallen, maar dat is meestal zo met nieuwe kwasten. Ik ben super enthousiast over deze kwast. Een echte aanrader als je niet teveel wilt besteden aan een fijne kabuki!

Q: Wat is jouw fijnste kwast?

2 opmerkingen: