zondag 19 september 2010

Shoplog! ♥

Ik ben afgelopen vrijdag naar de stad geweest. We hadden 3 tussenuren dus genoeg tijd om te shoppen! Eigenlijk was het de bedoeling om met een nieuwe schooltas terug komen, maar je kent het wel: Je bent gezellig in de stad met vriendinnen, je gaat alle leuke winkels in, kijkt rond, ziet wat leuks en kan het uiteindelijk écht niet laten liggen. De nieuwe tas heb ik uiteindelijk toch niet gevonden, maar ben wel met een paar leuke dingen thuis gekomen!
Sorry voor de niet zo geweldige foto. Het is best lastig om meerdere dingen goed op één foto te krijgen!
Links liggen 2 gezichtsmaskers van Montagne Jeunesse. Deze waren bij de Tuinen in de aanbieding: 4 voor 5 euro! Een vriendin van mij had er ook 2 uitgezocht zodat we allebei maar 2.50 hoefde te betalen. Over deze maskers komt binnenkort een uitgebreide review! De oorbellen heb ik bij de Claire's gekocht voor maar €1, ik vind ze echt prachtig! De douchegel en het oogpotlood zijn van Yves Rocher, allebei hele fijne producten. Al ruikt de douchegel iets teveel naar 'gewone, normale zeep', toch is hij wel heel fijn (:


Verder had ik ook nog een oliebrander bij de Xenos gekocht, maar toen ik hem thuis uit mijn tas haalde was hij kapot. En ik had hem nog zo goed ingepakt zodat hij niet zou kunnen beschadigen. :(


De lipgloss is van de 'Limited Jip & Janneke Edition' die iedereen inmiddels wel kent. Hij was €2.50, hier komt nog een review over! De Lipsmacker heb ik bij de Ici Paris gekocht voor €1.80 en het testertje wat je ziet is van Yves Saint Laurent 'Parisienne' en ruikt érg lekker!

Q: Wat is jouw meest recente beauty aankoop?

2 opmerkingen:

  1. Ik had de MJ Mud Pack en ik vind hem heerliji > =)
    Meestal koop ik zeep en maskertjes,echt fijne producten,haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spullentjes! Balen van de brander! De J&J lipgloss is erg fijn, heb zelf fuschia :D <3 it!

    BeantwoordenVerwijderen