donderdag 16 september 2010

Tag: 4 mooie mannen

Ik heb deze tag op verschillende leuke blogs voorbij zien komen, en ik vind hem zó leuk! In de 4 mooie mannen tag laat je de - volgens jou - vier mooiste mannen op deze planeet zien. Ik moet zeggen dat ik mannen heel snel aantrekkelijk vind, blond, bruin, zwart, blauwe ogen, bruine ogen, het maakt me niet uit. Dit zijn voor mij, op dit moment, de 4 mannen waar mijn ogen héél blij van worden!


Channing Tatum, pffff, waar zal ik beginnen? Zijn lichaam, lach, ogen, mond, stijl, stem.. alles is perfect aan hem. Hij is zo ontzettend schattig, knap en sexy! Channing heeft álles wat ik in het uiterlijk van een man zoek. En als zijn innerlijk ook maar iets weg heeft van zijn personages in Step Up en Dear John, dan is hij voor mij het toppunt van perfectie.


♥ Tony, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso. Jep, verklaar me maar voor gek, maar ik vind hem serieus supah sexy. Ik weet het, hij heeft een grote mond en lijkt zich nergens voor te schamen, hij is een enorme player en zuipt tot hij erbij neervalt, maar toch is er iets aan hem dat mij elke donderdagavond weg doet zwijmelen bij zijn ontzettend schattige koppie!


Trey Songz. Ik zag hem laatst voor het eerst in zijn nieuwe clip 'Can't Be Friends' en meteen was hij één van mijn nieuwe favoriete artiesten. Niet alleen ziet hij er heel goed uit, ook heeft hij een smile to die for en een goddelijk lichaam.

♥ In zijn jongere jaren was hij al om bij weg te dromen, maar nog steeds laat Johnny Depp menig vrouwenhart sneller kloppen, zo ook die van mij. Zelfs als zijn welbekende personage Jack Sparrow in Pirates Of The Caribean vind ik hem nog sexy. Hij is gewoon ontzettend leuk om naar te kijken!

Naast de 4 genoemde mannen hierboven, zijn ook Orlando Bloom, Leonardo Dicaprio, Taylor Lautner en Ryan Reynolds heerlijke mannen om te zien.

Q: Wie heeft voor jou the whole package?

4 opmerkingen:

 1. Haha die Tony!
  Hmm ik ga voor Eddie Cahill, een detective van CSI NY. Mijn ideale man! :D En Ryan Reynolds, net zoals jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Robert Pattinson, ofcourse! En Channing Tatum, ghehe :P

  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Travis McCoy , Johnny Depp, mashall mathers

  BeantwoordenVerwijderen