vrijdag 3 september 2010

Webwinkel: papapa.nl

Ken je de Nederlandse webwinkel papapa al? Dit is een online winkel met ontzettend veel goedkope cosmetica en sieraden. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment aan verschillende nagellakjes, oogschaduws, armbanden, oorbellen, lipgloss en ga zo maar door.


Ik heb er nog niks besteld, maar ben wel van plan binnenkort eens een bestelling te plaatsen. Ik heb al heel veel dingen gezien en onder elkaar in een wishlist gezet, die ik zo snel mogelijk wil inslaan. Zie hier mijn wishlist!
In totaal €14.60
Op het eerste gezicht ziet de hele site er veelbelovend uit. Vooral de prijzen en het uitgebreide assortiment spreken mij aan. Het enige mindere wat ik tot nu toe heb gemerkt aan de webwinkel vind ik de meestal onduidelijke (onscherpe) foto's van de producten. Op sommige foto's is de kleur gewoon niet zo goed te zien door bijvoorbeeld een bepaalde lichtinval of doordat ze met een flits de foto's hebben gemaakt. Als de foto's verbeterd zouden worden zou ik niks meer te klagen hebben over papapa (:

Q: Heb jij al een keer besteld op papapa? Of ben je het van plan?

1 opmerking:

  1. Papapa.nl is een leuke webshop. Heb er laats 3 nailart stripers gekocht. Ze zijn super fijn en zeker niet duur. Weet niet of het nog geld, maar als je veracamilla invult krijg je 10% korting. Daar had ik gebruik van gemaakt! :D

    BeantwoordenVerwijderen